spot_img

ذات صلة

جمع

Jak se vypořádat s otoky v obličeji? 

Ranní otoky v obličeji mohou mít různé příčiny. Kosmetologové...

Nebolí a potkají množství žen. Co jsou cysty a jak vznikají

Otázky, co jsou cysty, proč a jak vznikají, se...

Endometrióza je problémem zejména mladých žen

Endometrióza je onemocnění, které postihuje jen ženy. Nejčastěji jím...

Jak vypěstovat klíčky: Rady, informace a postupy krok za krokem

Léčivé účinky klíčků znali už staří Číňané před pěti...

Nejlepší luxusní kuchyňští pomocníci

Luxusní kuchyňské značky se dnes zaměřují na špičkové technologie, ale také na úspornost, ekologii a působivý design. Prohlédněte si těchto 10 vychytávek, které jsou ve svém segmentu pro rok 2020 nejen nejdražší, ale také výjimečné svými funkcemi.

  1. Japonský topinkovač Balmuda – 330 $
    Myslíte si – co už se dá vymyslet nového na topinkovači? Japonský designér Gen Terao z Tokia dokázal, že hodně. Uvedl na trh toastovací mini troubu, která chléb nejprve napařuje a poté jej opeče. To malé množství páry udělá zázraky s jakýmkoli starým či levným chlebem. Udělá z něj toast s rovnoměrným křupavým povrchem, přičemž uvnitř je měkký. Topinkovač má i spoustu dalších nastavení a pokynů, například ohřívá pizzu či zapeče tuňáka.
  2. Myčka nádobí Miele AutoDos s PowerDiskem – od 30 000 Kč
    Myčky nádobí Miele jsou již několik let považovány za nejlepší na světě, ale stále dokážou překvapit. Jejich nejnovější modely z řady G7000 s funkcí AutoDos přinášejí automatické dávkování s integrovaným systémem PowerDisk s perfektním výsledkem. Myčka nádobí a práškový granulát tak tvoří precizně sladěný systém – dávkuje se podle programu a v optimálním čase. PowerDisk vydrží průměrně 20 mycích cyklů. Stačí ji jednou naprogramovat – poté už první autonomní myčka nádobí pracuje automaticky díky funkci AutoStart. Myčky Miele vedou nad konkurencí i svou rychlostí. Díky QuickPowerWash dokáží důkladně umýt a vysušit nádobí za pouhých 58 minut. Jiným moderním myčkám to trvá nejméně tři hodiny.
  3. 50’s Retro Style Smeg pákový kávovar na Espresso – od 10000 Kč
    Co odlišuje tento kávovar od všech ostatních na trhu? Jednak je to jedinečný retro styl inspirovaný italskými auty z 50. let minulého století. Ale je to také nastavitelná teplota kávy a tvrdost vody. Nyní je k dispozici ve čtyřech barvách, ale musíte uznat, že ta červená je přece jen nejvíc waw.
  4. Mikrovlnná zásuvka Sharp SMD2470AH – od 1 300 $
    Mikrovlnné zásuvky nejsou nové, ale toto je první model, který přichází se stylovým designem z černé nerezavějící oceli. Populární nová povrchová úprava dodává moderní nádech a navíc se může pochlubit snadno čitelným displejem, který zmizí, dokud jej nepotřebujete. Má také jednoduchý dotykový automatický zásuvkový systém a skrytý ovládací panel, který se otevírá v úhlu 45 stupňů, takže je snadné jej přečíst a ovládat.
  5. Modulová varná deska Wolf – od 1 300 $
    Modulové varné desky jsou již dnes docela populární, kvalitě špičkové značky Wolf se ovšem vyrovná jen málokterá. 38centimetrové moduly pro vaření nabízejí vytvoření vlastního varného centra na míru. Můžete si vybrat z různých modulů, teppanyaki či plancha gril (2 095 dolarů), indukční deska (1 325 $), parní modul (2 395 $), plynový gril (1 685 $) či fritézu (2 065 $). Můžete k tomu připojit i modul pro vakuování potravin.
  6. Odsavač par Faber Zoom Plus – od 1 000 €
    Kdo řekl, že digestoře musí vypadat kostkatě? Odsavač par Faber Zoom Plus se zatáhne do elegantního svítidla, když se nepoužívá. Odsavač může být zavěšen na rampě v lince, ale může být nainstalován i jako ostrůvkový. Spouštění těla odsavače je elektromechanické, všechny funkce lze ovládat dálkovým ovladačem, který je součástí výbavy. Z nadstandardních funkcí se digestoř může pyšnit možností doběhu po ukončení vaření a funkcí ventilace „24“, která zajistí celodenní ventilaci vaší kuchyně.
  7. Parní trouba Miele Combi-Steam – od 1 000 €
    Jedním z trendů letošního roku jsou parní roury. Domácí kuchaři se už dozvěděli, že pára je tajemstvím křupavější kůrky domácího chleba, šťavnatějšího kuřete a chutných přihřívaných pokrmů. Parní trouby Miele mohou péct i jako konvekční, pro tradičnější pečení. Modely XXL jsou o 41 procent větší než klasické Combi-Steam. Dodávají se se 100 recepty, takže se nemusíte snažit hledat nové.
  8. Chladnička na víno Sub-Zero – od 6 300 $
    Tato vinotéka je ideálním společníkem na party. Dobrý hostitel má vždy po ruce výběr nápojů a Sub-Zero s duálním nastavením teploty a výrobníkem ledu je k tomu jako stvořená. Nahoře je k dispozici chladnička na víno s úložištěm pro červené, bílé i růžové. Níže je zásuvka na pivo a pokud vaši hosté chtějí skotskou s ledem, je zde také zásuvka s mrazákem.
  9. Smart chladnička Samsung Family Hub – od 70 000 Kč
    Přestože značka Samsung nepatří mezi vyhlášené luxusní značky, s technologiemi je vždy výrazně předem. Jejich Family Hub je mnohem více než obyčejná chladnička. Díky zabudovaným chytrým technologiím a velkému dotykovému displeji při ní můžete sledovat TV pořady, posílat zprávy, nechávat na ní vzkazy, inspirovat se recepty, sdílet kalendář nebo i telefonovat. A prostřednictvím zabudovaných kamer se dokážete přímo z obchodu podívat co máte doma v lednici. Je to tedy doslova srdce domácnosti.
  10. Sporák La Cornue Chateau – od 14 000 €
  11. Sporáky La Cornue se již více než 100 let považují za Mercedes mezi sporáky. Kromě nezaměnitelného designu nabízí velký a spolehlivý výkon. Řada Chateau La Cornue obsahuje vysoce výkonné mosazné hořáky, které mohou dosáhnout více než 30 000 BTU, vyjádřené ve speciálních jednotkách energie, zatímco naše běžné hliníkové dají tak 1 800 – 3200 BTU. Samozřejmostí je také personalizovaný design. Můžete si vybrat plynovou i elektrickou troubu a také ze sedmi špičkových konfigurací varných desek. Kombinovat lze z výběru indukčních, teppanyaki nebo dokonce lávových grilů. K dispozici je 48 standardních povrchových úprav emailových nebo kovových těl.
spot_imgspot_img